KONTAKT/BESTILLING

MIWI forlag (org nr. 818681372) har som målsetting å bidra til å utvikle og utgi materiale som støtter ASK miljøet og skaper engagemang og intitiativ til dialog for personer som er avhengig av Alternativ Supplerende Kommunikasjon. Boken ASKMILJØ skal først og fremst vœre et hjelpemiddel for på en enkel måte skape initiativ til dialog i miljøet.

En gledelig nyhet er at boken ASKMILJØ nå er registrert som hjelpemiddel hos hjelpemiddelssentralen. Dette innebœrer at brukere kan bestille ASKMILJØ på samme måte som andre hjelpemiddel. Dette gjør det enklere å tilrettelegge miljøene hos brukerens familie, venner og nærpersoner.
Hjelpemiddel nr er: 235500
(235500 Kommunikasjonsbok Askmiljø Håndtegn PCS/SymbolStix 4 språk)
Angi gate, post.nr og ort
Hvis du ønsker å bestille mer en 1 bok angi i beskeder
Angi hvis du bestiller fler en en bok.

 

PCS™

 

 

Boken ASKMILJØ inneholder mer enn 300 forskjellige ord, fordelt på tolv temaer. Alle ordene er visualisert med håndtegn, spesialdesignet for ASKMILJØ , symboler fra PCS™ og SymbolStix®. I tillegg er alle ordene med grafiska symboler oversatt til urdu, somalisk og polsk.

Hensikten med å ha håndtegn i tillegg til å ha med symboler av de mest brukte symbolsystemer, er for å skape en kopling mellom symbol og håndtegn. Samtidig kan dette gi en forklaring spesielt til de som snakker andre språk enn norsk og til de som ikke er så godt kjent med tegn til tale.

Pris 389*

*eksklusiv frakt


 

SymbolStix®, Copyright 2017, SymbolStix, LLC. All rights reserved. Used with permission.

The Picture Communication Symbols ©1981–2016 by Mayer-Johnson LLC a Tobii Dynavox company. All Rights Reserved Worldwide. Used with permission. Boardmaker® is a trademark of Mayer-Johnson LLC

Tegnede håndtegn eies av miwi forlag © 2017. All rights reserved

 

MIWI forlag
Lervikvenna 12, 1626 Manstad
info@askmiljo.no

Tel: 48386733