PCS™

Picture Communication Symbols er en samling av standardiserte tegnede bilder som brukes som ordstøtte og alternativ til skrift. PCS er det mest utbredte grafiske symbolsettet i verden, så også i Norge. De klassiske symbolene fremstår som enkle meningsbærere som har vist å være motiverende og effektive i undervisning og i alle typer tale og kommunikasjonshjelpemidler. I tillegg inneholder PCS mer voksne ThinLine-symboler og dedikerte HighContrast-symboler for personer med redusert syn.
Antall PCS symboler sirka 25 000.

 

Tobii Dynavox

Tobii Dynavox er dedikerte entusiaster som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk med spesielle behov. Vårt mål er å gjøre en reell forskjell ved å skape løsninger som hjelper mennesker å kommunisere med sine omgivelser, og dermed leve et rikere og mer selvstendig liv. For oss handler det om å forbedre folks liv, og vi jobber hardt hver dag for å oppnå dette.

Våre spesialtilpassede dedikerte løsninger er enkle å bruke og bygd for å stå opp mot påkjenningene i hverdagen. Selv om våre produkter er teknisk kompliserte, spesielt våre øyestyrte kommunikasjonsenheter, legger vi mye energi på å sikre at de er enkle å bruke - for brukeren, samt familie og omsorgspersoner .

Link til  Tobii dynavox 

The Picture Communication Symbols ©1981–2016 by Mayer-Johnson LLC a Tobii Dynavox company. All Rights Reserved Worldwide. Used with permission. Boardmaker® is a trademark of Mayer-Johnson LLC

PCS